Soros Figyelő

Soros Figyelő

Soros Györgynél van a rák ellenszere!

2017. augusztus 06. - Sorosfigyelő

 

cikkyolo.png

Külföldi forrásaink hivatalosan megerősítették, hogy a háttérhatalmak egyik kulcsemberének, Soros Györgynek a kezében van a rák ellenszere. Kanadai és német tudósok négy hónapja fedezték fel azt az antitestet amely a rákos sejtbe jutva képes azt életképtelenné tenni. Egyetlen fiolányi oldat a rákos megbetegedések 78%-át gyógyítani képes, még a különösképp előrehaladott állapotú betegségek esetén is. 

Soros György azonban nem kívánja megosztani ezt a csodát az emberekkel. Az egyetlen fiolányi elkészült szérumot felvásárolta, majd Dr. Swesscher nyilatkozata alapján "egy elmebeteg nevetés kíséretével széttörte azt a laboratórium falán" - mondta. Soros György rettenetes tette után felvásárolta az egész gyárat ahol a szérumot gyártani kezdhették volna, azzal minden dolgozójával együtt! A gyártáshoz szükséges jogok jelenleg Soros György tulajdonát képezik, így amíg ő nem mond le ezekről addig az ő markában lesz minden rákos ember sorsa.

Az esetről magát Soros Györgyöt kérdeztük aki a telefonban csak annyit mondott: "mind megízlelik a hatalmamat" majd ránkcsapta a telefont. A szándéka teljesen egyértelmű: halál minden beteg emberre! A háttérhatalmaknak ugyanis nem érdeke életben tartani senkit magukon kívül, így ugyanis az ő kezükbe kerülhet minden pénz és hatalom amely elképzelhető. 

Egyes hírek szerint Soros újabb gyárakat akar felvásárolni amelyek jogain keresztül leállítaná az összes gyógyszer gyártásához szükséges műveleteket! Ezzel akár globális katasztrófát is előidézhet, így akár egy éven belül 292 millió halálos áldozata is lehet Soros mészárlásának. Egy megkérdezett orvos szerint "ha nem állítjuk meg Sorost akkor az egész világunk romba dőlhet". 

A Soros Figyelő elhozza a kedves olvasóknak a legfrissebb híreket Soros Györggyel kapcsolatban, hogy mindig naprakészek maradjanak és együtt megállíthassuk az ámokfutást! Tegyük Magyarországot újra erőssé!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorosfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr9712723474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása