Soros Figyelő

Soros Figyelő

Soros György nem nyugszik, már gyerekeinket sem kíméli!

2018. szeptember 20. - Sorosfigyelő

888.png

Mint ahogy azt a legtöbb valóban független médiafelület jóvoltából már megtudhattuk, Soros György nem nyugszik, amíg vagyona bővítésének eszközeként fel nem emészti teljesen az európai keresztény kultúrát. Ezúttal a sátáni zsoldos nem más csoportot vett célba, mint ártatlan gyermekeinket.

A veszély ezúttal olyan helyről érkezik, ahonnan mi sem vártuk. Genetikai adottságaiból származó fondorlatosságának köszönhetően Soros György rájött, hogyan teheti ezt meg, a legkisebb gyanúkeltés nélkül, azonban meg nem nevezett oknyomozóinknak köszönhetően lerántjuk a leplet ördögi tervéről!

Ennek eszköze pedig nem más, mint a köztudottan Soros György érdekeltségébe tartozó Niantic cég által kiadott Pokémon Go nevezetű telefonos játék. Egy elsőre ártalmatlannak tűnő játékról van szó, amiben az aranyos, színes kis szörnyecskék vadászata az utcán történik, mégpedig úgy, hogy közben tekintetünket a telefonra kell szegeznünk. Élelmesebb olvasóink, akik már elvégezték az Élet Iskoláját, ahol Isten a tanár, már ebből is rájöhettek, mekkora veszélyt is jelent ez, de azért fejtegessük még ezt egy kicsit.

hqdefault.jpg

Mint azt tudjuk, először is gyermekeink gyengeségére építenek, ugyanis ők messze nem olyan tudatos, és élelmes generáció, mint szüleik, nagyszüleik, ezért is élik életüket a virtuális világban, egész nap az okostelefonjaikat bámulva. Az alkalmazás ezt használja ki.

162660-5x3-topteaser630x378.jpg

A játékban ugyanis található egy térkép, amely olyan különösen veszélyes helyeket jelöl meg a kis szörnyecskék tartózkodási helyéül (lásd a fotón), mint például vasúti sínek, piros lámpával figyelmeztető úttest, vagy különböző parkok, a többiektől elszeparált zugai. A mi kis gyanútlan gyermekeinknek pedig más dolguk sincs, mint a játékba belefeledkezve üldözőbe venni a kis virtuális lényeket, és máris egy száguldó autó előtt, egy tehervonat alatt, vagy egy - Soros György által szintén nagyra becsült - sündörgő pedofiloktól, és egyéb perverz állatoktól hemzsegő utcába, vagy városrészbe tévelyedni.

pokemon-go-ar.jpg

Nyilvánvalóan nem kell magyarázni, hogy hogyan segíti ez elő a soros-hálózat feltett szándékát, miszerint az európai kultúrát el kell törölni, és migránsokkal kell feltölteni gyönyörű hazánkat. Minél több gyermek esik áldozatául a pokolian cselszövevényes játéknak, annál több hely marad imádott migránsai számára, hogy végleg megmételyezzék az egészséges nemzettestet.

bigphoto-jeremiah.jpg

Azt eddig is tudtuk, hogy egy Soros György féle balliberálisnak semmi sem szent, ha a vagyonának gyarapodásáról, vagy a kereszténység gyalázásáról van szó, azonban ez az intézkedése olyan határokat lép át, amiket nem hagyhatunk szó nélkül.

FIGYELEM: MINDEN SZÜLŐ, NAGYSZÜLŐ, AKI TUDOMÁST SZEREZ RÓLA, HOGY GYERMEKE, UNOKÁJA A FENT EMLÍTETT JÁTÉKKAL JÁTSZIK, AZONNAL ÉRTESÍTSE A MAGYAR RENDŐRSÉGET, VAGY A MAGYAR KORMÁNYT, ŐK AZ EGYETLENEK, AKIKBEN BÍZHATUNK EZEKBEN A VÉSZTERHES IDŐKBEN!

Ha gondoskodsz róla, hogy ezt minél több ismerősöd elolvassa, azzal többet teszel az országért, mint a teljes balliberális oldal az elmúlt 30 évben összesen!

A bejegyzés trackback címe:

https://sorosfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr6714250339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása