Soros Figyelő

Soros Figyelő

Soros György földönkívüliekkel támad [MEGRÁZÓ KÉPEK]

2018. február 03. - Sorosfigyelő

soros_gyuribacsi.png

A fenyegetés nem kicsi és nem komolytalan. Dr. Orbán Viktor sajtótájékoztatón azt mondta "a családjaink közvetlen veszélyben vannak, ideje, hogy valaki felvegye a harcot Európában". A miniszterelnök úr szavai nem véletlenek, ugyanis mint kiderült a legtöbb EU-s ország elutasítja a legújabb fenyegetés elleni védekezést. Ki kell mondanunk: a halálba küldenének minket magyarokat

"A történelem megismétli önmagát" - mondta Áder János mikor az esetről kérdeztük. "Világos, hogy második trianont akarnak és ehhez minden eszközt megragadnak, most a földönkívüli erőket is segítségül hívták." A helyzet olyannyira komoly, hogy a spanyol Migrante napilap egy teljes magyar nyelvű különkiadással próbálja meg felhívni az ország lakosságának és az Európai Unió figyelmét a veszélyre. Bár a magyar balliberálisok minden eszközzel azon vannak, hogy a lap Magyarország területére ne kerülhessen be, szerkesztőségünk nem kis kockázatot vállalva hozzájutott egy példányhoz. 

Az alábbi képen világosan látszik mire készül az ellenzék Soros Györgyöt támogatva:

soros_gyorgy_ufok.jpg

Ez azonban még nem minden, ugyanis egy másik, ezzel kapcsolatos veszélyre is felhívják a figyelmünket honfitársaink. Köztudott, és mára az alapműveltség részeként kezelendő tény, hogy az ellenzék Dr. Viktor Orban eszméjével teljesen szemben próbál migránsokat átcsempészni a határon. A frissen bejutott migránsok a legfrissebb jelentések szerint különféle uszodákban rejtik el a fegyvereiket amivel később támadni szeretnének. "Budapesti faló" - jelentette ki a nemzetbiztonsági bizottság elnöke. A kép magáért beszél:

soros_gyorgy_migrans_fegyver.jpg

A migránsok vegyesúszást szimulálva vegyülnek el a magyar emberek között miközben elrejtik a fegyvereiket és a robbanószereket amivel később harcolni fognak. "Legyünk résen" - mondta a miniszterelnök.

A földönkívüliek és a migránsok szövetségének sajnos meg is lett az első halálos áldozata Dr. Donald Trump amerikai elnök személyében. A magyar nagykövetség és a miniszterelnök őszinte részvétét fejezte ki az üggyel kapcsolatban azonban hozzátette: "a fenyegetés minden eddiginél nagyobb, szükség lesz minden erőnkre, hogy visszaszorítsuk most már nem csak az illegális ellenzéki migránsokat, de a földönkívüli merénylőket is akik gerellyel akár másfél kilóméterről is eltalálnak valakit".

trump.jpg

A Soros Figyelő szerkesztősége óvatosságra int mindenkit. Készüljünk fel és védjük meg a hazánkat. 2018 - csakis csakis FIDESZ-KDNP!

A bejegyzés trackback címe:

https://sorosfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr2213629864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása