Soros Figyelő

Soros Figyelő

Szülők figyelem: Soros az Ön gyerekét is veszélyezteti! FRISS

2018. szeptember 20. - Sorosfigyelő

cikk_kepe.png

A Soros-hálózat a választások után kis időre visszavonult, azonban a köztudottan Soros-bérencek által manipulált Sargentini összeesküvést követően újabb lépéseket tettek a bérencek, hogy megfertőzzék Magyarországot és felégessék a magyar emberek jövőjét.

Sorosnak egyértelmű célja, hogy Magyarországot bevándorlókkal töltse meg. Ehhez két dolgot fogalmazott meg a tervében: a magyar embereket el kell tüntetni vagy ki kell irtani a területről és fel kell tölteni a keletkezett űrt főleg szíriai bevándorlókkal.

Szülők, vigyázat! A gyerekeink veszélyben vannak!

A közismert Pokémon mese színes és aranyos figuráit az egész világ ismeri. Ezt az előnyt kihasználva ad a Soros-hálózat pedofilok kezére fiatalokat és csalja őket baleset- és életveszélyes helyekre. Elmagyarázzuk hogyan!
5250-seriesheaders_pok_2000x800v2.jpg

Az informátorunk által közölt tényekre alapozva kiderült, hogy néhány hónapja Soros György felvásárolta a Nintendo által közismertté tett Pokémon mesére épülő számítógépes játékot, a Pokémon Go-t. Ez a játék a gyerekek viselkedésére egyébként is rossz hatást gyakorló okostelefon készülékeken is futtatható, és vigyázat: itt a legveszélyesebb!
1-1-1.jpg

A játék alapja az, hogy a mesében található vicces és színes figurákat kell gyűjteni úgy, hogy azokat a térképen jelölt helyre sétálva elkapjuk. A koncepció önmagában nem ördögi, azonban tudomásunkra jutott, hogy a Soros-hálózat tagjai már itt is tevékenykednek. Szándékosan úgy manipulálják a játékban megjelenő figurák pozícióját, hogy pedofilok által közkedvelt (és figyelt!) helyekre csalja a gyerekünket. Ha ez nem lenne elég, mostanában több olyan jelentést is kaptunk az informátorainktól, hogy a figurák vasúti sínek és piros lámpák közelében is gyakrabban kezdtek megjelenni: nem véletlenül! Megmutatjuk:
01.jpg03.jpg

asdasd.png

Szülők, figyelem: az Ön gyereke is veszélyben van!

Az elmúlt napokban több jelentés is érkezett, hogy megnövekedett az eltűnt gyerekek száma és megsokszorozódott a közúti balesetek és a vonatgázolások száma. Az áldozatok többsége gyerek. Ne legyenek kétségeink, a Soros-bérencek tudják, hogy mi fáj nekünk és az országnak a legjobban. Jelenleg a gyerekeinket tizedelik úgy, hogy arról a szülők figyelmetlen többsége tudomást sem szerez.

Javasoljuk, hogy kobozzák el a gyerekük okostelefon készülékét!

Kérjük ossza meg ezt a cikket, hogy minél több emberhez eljusson! Ezzel életet ment!

A bejegyzés trackback címe:

https://sorosfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr10014250327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása