Soros Figyelő

Soros Figyelő

Soros György legújabb húzása: nyugdíjcsökkentés!

2017. augusztus 23. - Sorosfigyelő

cikkyolo_1.pngA Soros György által már elkövetett, vagy tervezett gaztettekről a lefizetett újságírók rendszerint hallgatnak, azonban mi elkötelezetten kiállunk a kormány mellett, ezért nem hagytuk magunkat megvesztegetni. Az első cikkünk publikálását követően megkereste a szerkesztőségünket Soros György menedzsere és egy pofátlanul nagy ajánlattal szerette volna felvásárolni az összes hírszerzőnk és írónk véleményét. 

Az ajánlatot elutasítottuk.

Az indulásunkkor ígéretet tettünk az olvasóinknak: kendőzetlenül és a leggyorsabban szállítjuk a Soros Györggyel kapcsolatban eltitkolt híreket és nem hagyjuk, hogy befolyásoljanak minket. Az ígéretünket betartjuk.

Soros György ezt tervezi:

Tudomásunkra jutott egy svájci bankár forrásunktól (Soros György vagyona nagyrészt ilyen bankfiókokban nyugszik), hogy újabb tárgyalások zajlottak a Brüsszeli demokratákkal akik egy parlamenti informátorunk szerint beleegyeztek Soros György terveibe.

A legújabb 2017-es tervezet szerint minden magyar ember nyugdíját a felére csökkentenék.

A nyugdíjcsökkentés indoka egyszerű: a felszabadult több milliárd forintot Soros György szeretné a saját bankszámláján tudni, emiatt mindent elkövet, hogy a megfelelő emberek lefizetésével átvigye a parlamenten az ötletét. Egy Fideszes informátorunk szerint a Fidesz kivételével minden párt helyeselte Soros György ötletét a legutóbbi ülésen. Az esetről több parlamenti képviselőt is megkérdeztünk, azonban az ellenzék képviselői közül senki nem volt hajlandó megosztani velünk az álláspontját. 

A helyzet egyszerű és világos

A Brüsszeli demokraták és az ellenzék pártjai hadat üzentek a nyugdíjasok ellen, Soros Györgyöt támogatva. Az eddig elképzelhetetlennek tűnő ötlet hamarosan valósággá válhat, néhány Fideszes képviselő félve elárulta nekünk: ha nem állítják meg az ellenzéket és Brüsszelt akkor

akár már októbertől felére csökkenhetnek a nyugdíjak!

A cselekvés nem várhat tovább, a hadüzenetre válaszolnia kell minden Magyar állampolgárnak és minden nyugdíjasnak! Ha Ön nem szeretné, hogy szabadon elvegyék a pénzét akkor segítse a munkánkat egy megosztással, hogy a lehető legtöbb emberhez jusson el a hír: a Soros Figyelő a kormány pártján áll, megvédjük a nyugdíjasokat!

A következő hetekben több törvényjavaslatot is be fogunk juttatni a parlament kapuin belülre a Fideszes informátorainkon keresztül, amelyek segítségével megakadályozható a nyugdíjak megfelezése! Megfelelő médiavisszhang nélkül azonban nem érhetjük el, hogy elég nagy nyomás alá legyen helyezve az ellenzék ahhoz, hogy a törvény át is menjen a Soros György által lefizetett ellenzéken!

Oszd meg ha nem szeretnéd a nyugdíjak csökkenését! Ez a legtöbb amit tehetsz a Magyar nyugdíjasok ellehetetlenítése ellen!

A bejegyzés trackback címe:

https://sorosfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr8712773408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása